• Wilk do mięsa maszynka do mięsa gastronomiczna 220 EXPERT 1000W

The Symbol : 1000083
2821.98
opak Add to wishlist
Order within
and we will send the package today
Shipping within 24 hours
Shipping price The Lack Of
The Availability Of 7 opak
The Weight Of The 25 kg
EAN 4250928699787

Zamówienie telefoniczne: +48 793 313 936

Leave your phone
Nazwa producenta: RCFW 220 EXPERT

Profesjonalny wilk, maszynka do mielenia mięsa wykonana w całości z wytrzymałego metalu. Urządzenie przeznaczone jest do zastosowań profesjonalnych oraz domowych na przykład przy produkcji kiełbasy. Wysoką wydajność zapewniają mocny silnik oraz noże i sitka wykonane z wysokogatunkowej, utwardzanej stali.
 
Cechy i funkcje:
  • - bogaty zestaw akcesoriów
  • - wysoka wydajność 220 - 330 kg / h
  • - wytrzymała i cicha przekładnia zanurzona w kąpieli olejowej
  • - łatwy montaż i demontaż podzespołów
  • - bieg wsteczny
  • - bezpieczne włączanie i wyłączanie (standard CE)
  • - wydajne chłodzenie silnika
  • - antypoślizgowe nóżki

Parametry techniczne:
  • - Model - RCFW-220EXPERT
  • - Nr katalogowy - 1177
  • - Stan artykułu - Nowy
  • - Napięcie - 230 V
  • - Moc - 1100 W
  • - Średnica sitek - 82 mm
  • - Średnica oczek - 1 x 36 x 16 mm / 2 x 10 mm / 1 x 6 mm
  • - Wydajność - 220-330 kg/h
  • - Typ smarowania - Kąpiel olejowa
  • - Materiał obudowy - Anodowane polerowane aluminium
  • - Materiał ostrza i sitek - Stal nierdzewna
  • - Materiał popychacza - Plastik
  • - Przewód zasilający - 1,5 m
  • - Wymiary (DxSxW) - 23 x 50 x 40 cm
  • - Waga - 23 kg
  • - Wymiary wysyłki (DxSxW) - 61 x 26,5 x 47 cm
  • - Waga wysyłki - 26 kg

W zestawie:
  • - Maszynka do mielenia
  • - Popychacz
  • - Ślimak
  • - 2 ostrza
  • - Nakrętka
  • - 2 sita 10 mm
  • - Sito 6 mm
  • - Szarpak
  • - Instrukcja PL

Nasze urządzenia posiadają deklarację zgodności CE niezbędną dla Sanepidu.
There is currently no comments or ratings for this product.
  • Rate

The Whole Thing
The Functionality Of The
Price
The Signature Of The
Opinion Of The
The Signature Of The
Email
Ask a question