• Refraktometr miernik do pomiaru cukru wody w miodzie z dokładnością 0.5 %

The Symbol : 1018829
386.56
opak Add to wishlist
Order within
and we will send the package today
Shipping within 24 hours
Shipping price The Lack Of
The Availability Of 7 opak
The Weight Of The 0.5 kg
EAN 4062859108647

Zamówienie telefoniczne: +48 793 313 936

Leave your phone

Kod producenta: 10280203

Refraktometr do miodu marki Wiesenfeld jest łatwy w użyciu. Precyzyjna skala 1% pozwoli sprawdzić takie wartości, jak zawartość wody lub cukru w miodzie. Aby uniknąć fermentacji, zawartość wody w miodzie nie powinna przekroczyć 20% (przy miodzie wrzosowym do 21,4%). Poręczny refraktometr o wymiarach 160 x 40 mm jest bardzo precyzyjny. Skala z podziałką 0,5% w czytelny sposób pokazuje zawartość wody w zakresie 10-33% oraz stopnie Brix - czyli ilość cukru - pomiędzy 58 a 90% (stopnie Baumé: 38-43°). Regulowana ostrość ułatwia zarówno obsługę, jak i wykonywanie precyzyjnych pomiarów. Urządzenie zostało wykonane z wysokiej jakości materiałów, takich jak szkło, miedź i trwałe tworzywo sztuczne. Refraktometr pszczelarski przez wiele lat usprawni produkcję miodu.

Cechy produktu:

- Poręczny i precyzyjny sposób oznaczania zawartości wody w miodzie,
- Z dokładnością do 0,5% określa zawartość wody w przedziale 10-33% oraz mierzy stopnie Brixa w zakresie ilości cukru 58-90% (stopnie Baumé: 38-43°),
- Regulacja i ustawienie ostrości,
- Łatwa w obsłudze wyraźna skala z dużymi, czytelnymi cyframi,
- Wykonanie z wysokiej jakości materiałów, takich jak szkło, miedź i wytrzymały plastik.
 

Parametry techniczne:
  • - Nr katalogowy - 10280203
  • - Stan artykułu - Nowy
  • - Model - WIE-HR-200 
  • - Materiał - Plastik, Szkło, Miedź
  • - Rozmiar [mm] - 160 x 40
  • - Wymiary (DxSxW) - 3.7 x 3.7 x 17 cm
  • - Waga - 0.2 kg
  • - Wymiary wysyłki (DxSxW) - 20.5 x 9 x 6 cm
  • - Waga wysyłki - 0.36 kg

W zestawie:
  • - Refraktometr do miodu
  • - Butelka roztworu
  • - Ściereczka
  • - Instrukcja obsługi
There is currently no comments or ratings for this product.
  • Rate

The Whole Thing
The Functionality Of The
Price
The Signature Of The
Opinion Of The
The Signature Of The
Email
Ask a question