- Categories
-
Piec do pizzy podwójny z szamotem na 16 pizz śr. 33 cm 400 V 16800 W


















The Symbol :
1026558
12447.57
Shipping within | 24 hours |
Shipping price | The Lack Of |
The Availability Of |
|
The Weight Of The | 328 kg |
The bar code | |
EAN | 4062859287755 |
Zamówienie telefoniczne: +48 793 313 936
Leave your phone |
Kod producenta: 10013506
Piec do pizzy marki Royal Catering pozwala przygotować różne rodzaje pizz, tart, lahmacun czy focaccię. Sprawdzi się we włoskiej pizzerii, kawiarni, barach z przekąskami czy w miejscach oferujących różne wypieki. Dzięki mocnej izolacji nagrzewa się w 70 min i optymalnie utrzymuje temperaturę nawet przy częstym otwieraniu drzwi. Pieczenie świeżej pizzy na średnio grubym cieście przy maksymalnej temperaturze zajmuje tylko 2 minuty. Komory pieca mieszczą po 8 pizz o średnicy 33 cm. Niezależnie od tego, czy będzie ona w stylu chicagowskim z grubym spodem i dodatkami, al taglio czy tureckim lahmacun, we wnętrzu o wysokości 15 cm można przygotować różne specjały. Dwa przełączniki służą do włączenia grzania i oświetlenia komór. Temperatura jest ustawiana niezależnie dla górnej i dolnej grzałki za pomocą pokręteł, aby uzyskać idealnie roztopiony ser na chrupiącym spodzie. Moc 16800 W pozwala osiągnąć temperaturę 450°C. Płyty szamotowe zapewniają optymalną dystrybucję ciepła. Wyjątkowo duże drzwi na zawiasach i szerokie uchwyty pozwolą bezpiecznie wyjąć pizzę z pieca, nawet gdy jest nagrzany. Piec do pizzy wykonany został z wytrzymałej stali nierdzewnej i stali ocynkowanej, dzięki czemu jest bardzo trwały. Urządzenie z łatwością zniesie codzienne użytkowanie w restauracjach o dużym ruchu. Gładkie i wytrzymałe powierzchnie są łatwe w czyszczeniu. Antypoślizgowe nóżki gwarantują stabilność urządzenia i zapobiegają porysowaniu blatu.
Cechy produktu:
Parametry techniczne:
W zestawie:
Piec do pizzy marki Royal Catering pozwala przygotować różne rodzaje pizz, tart, lahmacun czy focaccię. Sprawdzi się we włoskiej pizzerii, kawiarni, barach z przekąskami czy w miejscach oferujących różne wypieki. Dzięki mocnej izolacji nagrzewa się w 70 min i optymalnie utrzymuje temperaturę nawet przy częstym otwieraniu drzwi. Pieczenie świeżej pizzy na średnio grubym cieście przy maksymalnej temperaturze zajmuje tylko 2 minuty. Komory pieca mieszczą po 8 pizz o średnicy 33 cm. Niezależnie od tego, czy będzie ona w stylu chicagowskim z grubym spodem i dodatkami, al taglio czy tureckim lahmacun, we wnętrzu o wysokości 15 cm można przygotować różne specjały. Dwa przełączniki służą do włączenia grzania i oświetlenia komór. Temperatura jest ustawiana niezależnie dla górnej i dolnej grzałki za pomocą pokręteł, aby uzyskać idealnie roztopiony ser na chrupiącym spodzie. Moc 16800 W pozwala osiągnąć temperaturę 450°C. Płyty szamotowe zapewniają optymalną dystrybucję ciepła. Wyjątkowo duże drzwi na zawiasach i szerokie uchwyty pozwolą bezpiecznie wyjąć pizzę z pieca, nawet gdy jest nagrzany. Piec do pizzy wykonany został z wytrzymałej stali nierdzewnej i stali ocynkowanej, dzięki czemu jest bardzo trwały. Urządzenie z łatwością zniesie codzienne użytkowanie w restauracjach o dużym ruchu. Gładkie i wytrzymałe powierzchnie są łatwe w czyszczeniu. Antypoślizgowe nóżki gwarantują stabilność urządzenia i zapobiegają porysowaniu blatu.
Cechy produktu:
- - Piec do pizzy z mocną grzałką i doskonałą izolacją zapewnia stałą temperaturę do 450°C oraz krótki czas pieczenia,
- - Niezależna regulacja dolnego i górnego grzania dla idealnie przyrządzonych potraw i przyłącze do odprowadzania dymu,
- - Dwie duże komory mieszczą po 8 pizz o średnicy do 33 cm i różnej wysokości np. w stylu chicagowskim czy nowojorskim,
- - Odporny na pęknięcia i trwały kamień szamotowy zapewnia chrupiącą pizzę za każdym razem,
- - Odporna na korozję i gładka obudowa jest łatwa w czyszczeniu.
Parametry techniczne:
- - Nr katalogowy - 10013506
- - Stan artykułu - Nowy
- - Model - RCPO-1012-N
- - Seria - ECO
- - Obsługa - Ręczna
- - Faza - 3/N/PE
- - Materiał - Stal nierdzewna, Stal malowana proszkowo, Glina ogniotrwała
- - Połączenie - Elektryczne
- - Kolor - Czarny
- - Metoda grzania - Grzanie góra/dół
- - Napięcie [V] - 400
- - Moc [W] - 16800
- - Maksymalna temperatura [°C] - 450
- - Komin - Tak
- - Szamot - Tak
- - Minutnik - Nie
- - Szklane okno - Tak
- - Otwory wylotowe - Tak
- - Otwory wentylacyjne - Tak
- - Antypoślizgowe nóżki - Tak
- - Wyłącznik awaryjny - Nie
- - Do focacci - Tak
- - Do pizzy sycylijskiej - Tak
- - Do pizzy neapolitańskiej - Tak
- - Do pizzy w stylu nowojorskim - Tak
- - Do lahmacuna - Tak
- - Niezależnie regulowane komory - Tak
- - Do pizzy al Taglio - Tak
- - Natężenie prądu - 24 Ah
- - Długość przewodu - 200 cm
- - Czas nagrzewania - 70 m
- - Głębokość - 88 cm
- - Wysokość - 76.5 cm
- - Długość - 175 cm
- - Czas pieczenia pizzy - 2 m
- - Głębokość wewnętrzna - 133 cm
- - Wysokość wewnętrzna - 15 cm
- - Długość wewnętrzna - 69.2 cm
- - Maksymalna średnica pizzy - 33 cm
- - Liczba komór - 2
- - Liczba pizz na komorę - 8
- - Wymiary (DxSxW) - 94.5 x 175 x 82.5 cm
- - Waga - 258 kg
- - Wymiary wysyłki (DxSxW) - 182 x 95 x 91 cm
- - Waga wysyłki - 328 kg
W zestawie:
- - Piec do pizzy
- - 2 uchwyty drzwiowe
- - Element przyłączeniowy wylotu dymu
There is currently no comments or ratings for this product.