• Piec do pizzy podwójny z szamotem na 16 pizz śr. 33 cm 400 V 16800 W

The Symbol : 1026558
12447.57
opak Add to wishlist
Shipping within 24 hours
Shipping price The Lack Of
The Availability Of 3 opak
The Weight Of The 328 kg
EAN 4062859287755

Zamówienie telefoniczne: +48 793 313 936

Leave your phone
Kod producenta: 10013506

Piec do pizzy marki Royal Catering pozwala przygotować różne rodzaje pizz, tart, lahmacun czy focaccię. Sprawdzi się we włoskiej pizzerii, kawiarni, barach z przekąskami czy w miejscach oferujących różne wypieki. Dzięki mocnej izolacji nagrzewa się w 70 min i optymalnie utrzymuje temperaturę nawet przy częstym otwieraniu drzwi. Pieczenie świeżej pizzy na średnio grubym cieście przy maksymalnej temperaturze zajmuje tylko 2 minuty. Komory pieca mieszczą po 8 pizz o średnicy 33 cm. Niezależnie od tego, czy będzie ona w stylu chicagowskim z grubym spodem i dodatkami, al taglio czy tureckim lahmacun, we wnętrzu o wysokości 15 cm można przygotować różne specjały. Dwa przełączniki służą do włączenia grzania i oświetlenia komór. Temperatura jest ustawiana niezależnie dla górnej i dolnej grzałki za pomocą pokręteł, aby uzyskać idealnie roztopiony ser na chrupiącym spodzie. Moc 16800 W pozwala osiągnąć temperaturę 450°C. Płyty szamotowe zapewniają optymalną dystrybucję ciepła. Wyjątkowo duże drzwi na zawiasach i szerokie uchwyty pozwolą bezpiecznie wyjąć pizzę z pieca, nawet gdy jest nagrzany. Piec do pizzy wykonany został z wytrzymałej stali nierdzewnej i stali ocynkowanej, dzięki czemu jest bardzo trwały. Urządzenie z łatwością zniesie codzienne użytkowanie w restauracjach o dużym ruchu. Gładkie i wytrzymałe powierzchnie są łatwe w czyszczeniu. Antypoślizgowe nóżki gwarantują stabilność urządzenia i zapobiegają porysowaniu blatu.

Cechy produktu:
  • - Piec do pizzy z mocną grzałką i doskonałą izolacją zapewnia stałą temperaturę do 450°C oraz krótki czas pieczenia,
  • - Niezależna regulacja dolnego i górnego grzania dla idealnie przyrządzonych potraw i przyłącze do odprowadzania dymu,
  • - Dwie duże komory mieszczą po 8 pizz o średnicy do 33 cm i różnej wysokości np. w stylu chicagowskim czy nowojorskim,
  • - Odporny na pęknięcia i trwały kamień szamotowy zapewnia chrupiącą pizzę za każdym razem,
  • - Odporna na korozję i gładka obudowa jest łatwa w czyszczeniu.

Parametry techniczne:
  • - Nr katalogowy - 10013506
  • - Stan artykułu - Nowy
  • - Model - RCPO-1012-N
  • - Seria - ECO
  • - Obsługa - Ręczna
  • - Faza - 3/N/PE
  • - Materiał - Stal nierdzewna, Stal malowana proszkowo, Glina ogniotrwała
  • - Połączenie - Elektryczne
  • - Kolor - Czarny
  • - Metoda grzania - Grzanie góra/dół
  • - Napięcie [V] - 400
  • - Moc [W] - 16800
  • - Maksymalna temperatura [°C] - 450
  • - Komin - Tak
  • - Szamot - Tak
  • - Minutnik - Nie
  • - Szklane okno - Tak
  • - Otwory wylotowe - Tak
  • - Otwory wentylacyjne - Tak
  • - Antypoślizgowe nóżki - Tak
  • - Wyłącznik awaryjny - Nie
  • - Do focacci - Tak
  • - Do pizzy sycylijskiej - Tak
  • - Do pizzy neapolitańskiej - Tak
  • - Do pizzy w stylu nowojorskim - Tak
  • - Do lahmacuna - Tak
  • - Niezależnie regulowane komory - Tak
  • - Do pizzy al Taglio - Tak
  • - Natężenie prądu - 24 Ah
  • - Długość przewodu - 200 cm
  • - Czas nagrzewania - 70 m
  • - Głębokość - 88 cm
  • - Wysokość - 76.5 cm
  • - Długość - 175 cm
  • - Czas pieczenia pizzy - 2 m
  • - Głębokość wewnętrzna - 133 cm
  • - Wysokość wewnętrzna - 15 cm
  • - Długość wewnętrzna - 69.2 cm
  • - Maksymalna średnica pizzy - 33 cm
  • - Liczba komór - 2
  • - Liczba pizz na komorę - 8
  • - Wymiary (DxSxW) - 94.5 x 175 x 82.5 cm
  • - Waga - 258 kg
  • - Wymiary wysyłki (DxSxW) - 182 x 95 x 91 cm
  • - Waga wysyłki - 328 kg

W zestawie:
  • - Piec do pizzy
  • - 2 uchwyty drzwiowe
  • - Element przyłączeniowy wylotu dymu
There is currently no comments or ratings for this product.
  • Rate

The Whole Thing
The Functionality Of The
Price
The Signature Of The
Opinion Of The
The Signature Of The
Email
Ask a question