• Piec do pizzy dwukomorowy z kamieniem szamotowym na 8 pizz śr. 25 cm 8400 W

The Symbol : 1026487
6444.23
opak Add to wishlist
Shipping within 24 hours
Shipping price The Lack Of
The Availability Of 4 opak
The Weight Of The 124 kg
EAN 4062859287694

Zamówienie telefoniczne: +48 793 313 936

Leave your phone
Kod producenta: 10013500

Piec do pizzy marki Royal Catering umożliwia przygotowanie różnych rodzajów pizzy, tart, lahmacun czy focaccię. Sprawdzi się we włoskich pizzeriach, kawiarniach, barach z przekąskami czy w miejscach oferujących różnorodne wypieki. Piec wyposażono w dwie duże komory z ogniotrwałymi płytami z kamienia szamotowego oraz oddzielnie regulowane grzanie góra/dół do 450°C. Dzięki mocnej izolacji piec nagrzewa się w zaledwie 35 min i optymalnie utrzymuje temperaturę nawet przy częstym otwieraniu drzwi. Pieczenie świeżej pizzy na średnio grubym cieście przy maksymalnej temperaturze zajmuje tylko 2 minuty. Pozwala to w mgnieniu oka serwować klientom gotowe dania. Komory pieca pomieszczą po 4 pizze o średnicy 25 cm. Niezależnie od tego, czy będzie ona w stylu chicagowskim z grubym spodem i dodatkami, al taglio czy tureckim lahmacun, we wnętrzu o wysokości 15 cm perfekcyjnie można przygotować różne specjały. Dwa przełączniki służą do włączenia grzania i oświetlenia komór. Można też niezależnie ustawić temperaturę górnej i dolnej grzałki, aby uzyskać idealnie roztopiony ser na chrupiącym spodzie. Dzięki mocy 8400 W piec szybko osiąga temperaturę 450°C. Płyty szamotowe zapewnią optymalną dystrybucję ciepła. Wyjątkowo duże drzwi na zawiasach i szerokie uchwyty pozwalają bezpiecznie wyjąć pizzę z pieca, nawet gdy jest nagrzany. Urządzenie wykonano z wytrzymałej stali nierdzewnej i stali ocynkowanej, dzięki czemu jest bardzo trwałe. Z łatwością znosi codzienne użytkowanie w restauracjach o dużym ruchu. Gładkie i wytrzymałe powierzchnie można wyczyścić w zaledwie kilka minut. Antypoślizgowe nóżki gwarantują stabilność urządzenia i zapobiegają porysowaniu blatu.

Cechy produktu:
  • - Piec do pizzy z mocną grzałką i doskonałą izolacją zapewnia stałą temperaturę do 450°C oraz krótki czas nagrzewania i pieczenia,
  • - Elektryczny piekarnik do pizzy posiada niezależną regulację dolnego i górnego grzania dla idealnie przyrządzonych potraw,
  • - Dwie duże komory pomieszczą po 4 pizze o średnicy do 25 cm i różnej wysokości np. w stylu chicagowskim czy nowojorskim,
  • - Odporny na pęknięcia i trwały kamień szamotowy zapewnia chrupiącą pizzę za każdym razem,
  • - Odporna na korozję i gładka obudowa ze stali nierdzewnej, łatwa w czyszczeniu.

Parametry techniczne:
  • - Nr katalogowy - 10013500
  • - Stan artykułu - Nowy
  • - Model - RCPO-1006-N
  • - Seria - ECO
  • - Obsługa - Ręczna
  • - Faza - 3/N/PE
  • - Materiał - Stal nierdzewna
  • - Stal galwanizowana - Glina ogniotrwała
  • - Połączenie - Elektryczne
  • - Kolor - Srebrny metalik
  • - Metoda grzania - Grzanie góra/dół
  • - Napięcie [V] - 400
  • - Moc [W] - 8400
  • - Maksymalna temperatura [°C] - 450
  • - Komin - Nie
  • - Szamot - Tak
  • - Minutnik - Nie
  • - Szklane okno - Tak
  • - Otwory wylotowe - Tak
  • - Otwory wentylacyjne - Tak
  • - Antypoślizgowe nóżki - Tak
  • - Do focacci - Tak
  • - Do pizzy sycylijskiej - Tak
  • - Do pizzy neapolitańskiej - Tak
  • - Do pizzy w stylu nowojorskim - Tak
  • - Do lahmacuna - Tak
  • - Niezależnie regulowane komory - Tak
  • - Do pizzy al Taglio - Tak
  • - Natężenie prądu - 12 Ah
  • - Długość przewodu - 200 m
  • - Czas nagrzewania - 35 m
  • - Głębokość - 70 cm
  • - Wysokość - 71 cm
  • - Długość - 77 cm
  • - Czas pieczenia pizzy - 2 m
  • - Głębokość wewnętrzna - 50.4 cm
  • - Wysokość wewnętrzna - 15 cm
  • - Długość wewnętrzna - 50.4 cm
  • - Maksymalna średnica pizzy - 25 cm
  • - Liczba komór - 2
  • - Liczba pizz na komorę - 4
  • - Wymiary (DxSxW) - 76.5 x 77 x 71 cm
  • - Waga - 95 kg
  • - Wymiary wysyłki (DxSxW) - 83 x 76 x 84 cm
  • - Waga wysyłki - 124 kg

W zestawie:
  • - Piec do pizzy
  • - 2 uchwyty drzwiowe
There is currently no comments or ratings for this product.
  • Rate

The Whole Thing
The Functionality Of The
Price
The Signature Of The
Opinion Of The
The Signature Of The
Email
Ask a question