- Categories
-
Piec do pizzy dwukomorowy z kamieniem szamotowym na 8 pizz śr. 25 cm 8400 W


















The Symbol :
1026487
6444.23
Shipping within | 24 hours |
Shipping price | The Lack Of |
The Availability Of |
|
The Weight Of The | 124 kg |
The bar code | |
EAN | 4062859287694 |
Zamówienie telefoniczne: +48 793 313 936
Leave your phone |
Kod producenta: 10013500
Piec do pizzy marki Royal Catering umożliwia przygotowanie różnych rodzajów pizzy, tart, lahmacun czy focaccię. Sprawdzi się we włoskich pizzeriach, kawiarniach, barach z przekąskami czy w miejscach oferujących różnorodne wypieki. Piec wyposażono w dwie duże komory z ogniotrwałymi płytami z kamienia szamotowego oraz oddzielnie regulowane grzanie góra/dół do 450°C. Dzięki mocnej izolacji piec nagrzewa się w zaledwie 35 min i optymalnie utrzymuje temperaturę nawet przy częstym otwieraniu drzwi. Pieczenie świeżej pizzy na średnio grubym cieście przy maksymalnej temperaturze zajmuje tylko 2 minuty. Pozwala to w mgnieniu oka serwować klientom gotowe dania. Komory pieca pomieszczą po 4 pizze o średnicy 25 cm. Niezależnie od tego, czy będzie ona w stylu chicagowskim z grubym spodem i dodatkami, al taglio czy tureckim lahmacun, we wnętrzu o wysokości 15 cm perfekcyjnie można przygotować różne specjały. Dwa przełączniki służą do włączenia grzania i oświetlenia komór. Można też niezależnie ustawić temperaturę górnej i dolnej grzałki, aby uzyskać idealnie roztopiony ser na chrupiącym spodzie. Dzięki mocy 8400 W piec szybko osiąga temperaturę 450°C. Płyty szamotowe zapewnią optymalną dystrybucję ciepła. Wyjątkowo duże drzwi na zawiasach i szerokie uchwyty pozwalają bezpiecznie wyjąć pizzę z pieca, nawet gdy jest nagrzany. Urządzenie wykonano z wytrzymałej stali nierdzewnej i stali ocynkowanej, dzięki czemu jest bardzo trwałe. Z łatwością znosi codzienne użytkowanie w restauracjach o dużym ruchu. Gładkie i wytrzymałe powierzchnie można wyczyścić w zaledwie kilka minut. Antypoślizgowe nóżki gwarantują stabilność urządzenia i zapobiegają porysowaniu blatu.
Cechy produktu:
Parametry techniczne:
W zestawie:
Piec do pizzy marki Royal Catering umożliwia przygotowanie różnych rodzajów pizzy, tart, lahmacun czy focaccię. Sprawdzi się we włoskich pizzeriach, kawiarniach, barach z przekąskami czy w miejscach oferujących różnorodne wypieki. Piec wyposażono w dwie duże komory z ogniotrwałymi płytami z kamienia szamotowego oraz oddzielnie regulowane grzanie góra/dół do 450°C. Dzięki mocnej izolacji piec nagrzewa się w zaledwie 35 min i optymalnie utrzymuje temperaturę nawet przy częstym otwieraniu drzwi. Pieczenie świeżej pizzy na średnio grubym cieście przy maksymalnej temperaturze zajmuje tylko 2 minuty. Pozwala to w mgnieniu oka serwować klientom gotowe dania. Komory pieca pomieszczą po 4 pizze o średnicy 25 cm. Niezależnie od tego, czy będzie ona w stylu chicagowskim z grubym spodem i dodatkami, al taglio czy tureckim lahmacun, we wnętrzu o wysokości 15 cm perfekcyjnie można przygotować różne specjały. Dwa przełączniki służą do włączenia grzania i oświetlenia komór. Można też niezależnie ustawić temperaturę górnej i dolnej grzałki, aby uzyskać idealnie roztopiony ser na chrupiącym spodzie. Dzięki mocy 8400 W piec szybko osiąga temperaturę 450°C. Płyty szamotowe zapewnią optymalną dystrybucję ciepła. Wyjątkowo duże drzwi na zawiasach i szerokie uchwyty pozwalają bezpiecznie wyjąć pizzę z pieca, nawet gdy jest nagrzany. Urządzenie wykonano z wytrzymałej stali nierdzewnej i stali ocynkowanej, dzięki czemu jest bardzo trwałe. Z łatwością znosi codzienne użytkowanie w restauracjach o dużym ruchu. Gładkie i wytrzymałe powierzchnie można wyczyścić w zaledwie kilka minut. Antypoślizgowe nóżki gwarantują stabilność urządzenia i zapobiegają porysowaniu blatu.
Cechy produktu:
- - Piec do pizzy z mocną grzałką i doskonałą izolacją zapewnia stałą temperaturę do 450°C oraz krótki czas nagrzewania i pieczenia,
- - Elektryczny piekarnik do pizzy posiada niezależną regulację dolnego i górnego grzania dla idealnie przyrządzonych potraw,
- - Dwie duże komory pomieszczą po 4 pizze o średnicy do 25 cm i różnej wysokości np. w stylu chicagowskim czy nowojorskim,
- - Odporny na pęknięcia i trwały kamień szamotowy zapewnia chrupiącą pizzę za każdym razem,
- - Odporna na korozję i gładka obudowa ze stali nierdzewnej, łatwa w czyszczeniu.
Parametry techniczne:
- - Nr katalogowy - 10013500
- - Stan artykułu - Nowy
- - Model - RCPO-1006-N
- - Seria - ECO
- - Obsługa - Ręczna
- - Faza - 3/N/PE
- - Materiał - Stal nierdzewna
- - Stal galwanizowana - Glina ogniotrwała
- - Połączenie - Elektryczne
- - Kolor - Srebrny metalik
- - Metoda grzania - Grzanie góra/dół
- - Napięcie [V] - 400
- - Moc [W] - 8400
- - Maksymalna temperatura [°C] - 450
- - Komin - Nie
- - Szamot - Tak
- - Minutnik - Nie
- - Szklane okno - Tak
- - Otwory wylotowe - Tak
- - Otwory wentylacyjne - Tak
- - Antypoślizgowe nóżki - Tak
- - Do focacci - Tak
- - Do pizzy sycylijskiej - Tak
- - Do pizzy neapolitańskiej - Tak
- - Do pizzy w stylu nowojorskim - Tak
- - Do lahmacuna - Tak
- - Niezależnie regulowane komory - Tak
- - Do pizzy al Taglio - Tak
- - Natężenie prądu - 12 Ah
- - Długość przewodu - 200 m
- - Czas nagrzewania - 35 m
- - Głębokość - 70 cm
- - Wysokość - 71 cm
- - Długość - 77 cm
- - Czas pieczenia pizzy - 2 m
- - Głębokość wewnętrzna - 50.4 cm
- - Wysokość wewnętrzna - 15 cm
- - Długość wewnętrzna - 50.4 cm
- - Maksymalna średnica pizzy - 25 cm
- - Liczba komór - 2
- - Liczba pizz na komorę - 4
- - Wymiary (DxSxW) - 76.5 x 77 x 71 cm
- - Waga - 95 kg
- - Wymiary wysyłki (DxSxW) - 83 x 76 x 84 cm
- - Waga wysyłki - 124 kg
W zestawie:
- - Piec do pizzy
- - 2 uchwyty drzwiowe
There is currently no comments or ratings for this product.