• Miesiarka spiralna z podnoszoną głowicą i wyjmowaną dzieżą 10 l 35 kg/h 370 W

The Symbol : 1017096
7269.21
opak Add to wishlist
Order within
and we will send the package today
Shipping within 24 hours
Shipping price The Lack Of
The Availability Of 2 opak
The Weight Of The 56 kg
EAN 8056746991517

Zamówienie telefoniczne: +48 793 313 936

Leave your phone
Kod producenta: 1I051025

Miesiarka spiralna z podnoszoną głowicą i wyjmowaną dzieżą firmy Prismafood idealnie sprawdzi się w pizzerii, piekarni, cukierni, pierogarni i pączkarni do wyrabiania ciężkich ciast nawet do 35 kg/h. Obudowa została wykonana z wysokiej jakości stali lakierowanej na biało, dzięki czemu maszyna jest odporna na uszkodzenia mechaniczne, i łatwiejsza w zachowaniu czystości. Dla bezpieczeństwa żywności, elementy takie jak dzieża oraz spirala zostały wykonane ze stali nierdzewnej 18/10 (AISI 304), która nie wpływa na smak ani zapach przygotowywanego ciasta. Sterowanie miesiarką odbywa się za pomocą wbudowanego timera, który umożliwia precyzyjne odmierzenie czasu pracy i dwustopniowy wyłącznik. Maszyna jest wyposażona w 4 koła i hamulce zapewniające wygodny transport na terenie kuchni.  w kuchni. 

Cechy produktu:
  • - Do użytku profesjonalnego,
  • - Wbudowany 30-minutowy timer,
  • - Napęd łańcuchowy,
  • - Masywna, wytrzymała obudowa ze stali, lakierowany na biało,
  • - Gwarancja cichej pracy (przekładnia olejowa),
  • - Niska i stała temperatura ciasta podczas pracy,

Parametry techniczne:
  • - Nr katalogowy - 1I051025
  • - Stan artykułu - Nowy
  • - Materiał - Stal lakierowana, Stal nierdzewna
  • - Szerokość [mm] - 380
  • - Głębokość [mm] - 600
  • - Wysokość [mm] - 645
  • - Średnica [mm] - 260
  • - Napięcie [V] - 230
  • - Moc [W] -370
  • - Wydajność [kg/h] - 35
  • - Pojemność [l] - 10
  • - Wsad [kg] - 8
  • - Wymiar dzieży [mm] - ø260 x (h)200
  • - Waga [kg] - 56

W zestawie:
  • - Miesiarka spiralna
There is currently no comments or ratings for this product.
  • Rate

The Whole Thing
The Functionality Of The
Price
The Signature Of The
Opinion Of The
The Signature Of The
Email
Ask a question