• Kloc masarski rozbiorowy z polietylenu na stalowej podstawie 40 x 50 x 86.5 cm

The Symbol : 1013605
910.20
opak Add to wishlist
Order within
and we will send the package today
Shipping within 24 hours
Shipping price The Lack Of
The Availability Of 12 opak
The Weight Of The 16.3 kg
EAN 4062859040886

Zamówienie telefoniczne: +48 793 313 936

Leave your phone
Kod producenta: 10012329

Kloc masarski marki Royal Catering sprawdzi się zarówno w sklepie mięsnym jak i domowej kuchni. Dzięki solidnej konstrukcji kloc stabilnie stoi na czterech nogach. Z łatwością znosi wstrząsy podczas siekania i cięcia. Kloc spełnia wysokie wymagania higieniczne. Odporna na korozję stal nierdzewna ma długa żywotność a blat o grubości 5 cm z polietylenu odznacza się doskonałą odpornością chemiczną. Wytrzymuje działanie kwasów i zasad, olejów oraz innych tłuszczów. Jest także bezwonny, nie zmienia smaku żywności. Gładka powierzchnia ułatwia utrzymanie czystości. Powierzchnia robocza zapewnia wystarczająco dużo miejsca na różne produkty mięsne.

Cechy produktu:
  • - Solidność - blat o grubości 5 cm umożliwia energiczne siekanie,
  • - Higieniczność - stal nierdzewna i polietylen są bezwonne, nie wpływają na smak i zapach mięsa oraz wygodnie się je czyści,
  • - Ergonomia - wysokość robocza 86,5 cm umożliwia wygodną pracę,
  • - Oszczędność miejsca - kompaktowy kloc pasuje do każdej kuchni,
  • - Trwałość - odporny na działanie kwasów, zasad, tłuszczów.

Parametry techniczne:
  • - Model - RCBC-04
  • - Nr katalogowy - 10012329
  • - Stan artykułu -Nowy
  • - Grubość blatu [cm] - 5
  • - Materiał - Stal nierdzewna, tworzywo sztuczne (polietylen)
  • - Wymiary powierzchni roboczej [cm] - 40 x 50
  • - Wymiary (DxSxW) [cm] - 40 x 50 x 86,5
  • - Waga [kg] - 14,9
  • - Wymiary wysyłki (DxSxW) [cm] - 85 x 46,5 x 17
  • - Waga wysyłki [kg] - 16,3

W zestawie:
  • - Kloc masarski
There is currently no comments or ratings for this product.
  • Rate

The Whole Thing
The Functionality Of The
Price
The Signature Of The
Opinion Of The
The Signature Of The
Email
Ask a question