• Kloc masarski rozbiorowy z polietylenu na stalowej podstawie 40 x 50 x 80 cm

Symbol : 1013604
1031.23
Stk. Mit dem wishlist
Bestellen innerhalb
und wir werden das Paket heute versenden
Lieferzeit zu 3 Tage
Versandpreis Der Mangel an
Die Verfügbarkeit von 0 Stk.
Das Gewicht der 16.1 kg
EAN 4062859040879

Zamówienie telefoniczne: +48 793 313 936

Lassen Sie Ihr Handy
Kod producenta: 10012328

Kloc masarski marki Royal Catering sprawdzi się zarówno w sklepie mięsnym jak i domowej kuchni. Dzięki solidnej konstrukcji kloc stabilnie stoi na czterech nogach. Z łatwością znosi wstrząsy podczas siekania i cięcia. Kloc spełnia wysokie wymagania higieniczne. Odporna na korozję stal nierdzewna ma długa żywotność a blat o grubości 5 cm z polietylenu odznacza się doskonałą odpornością chemiczną. Wytrzymuje działanie kwasów i zasad, olejów oraz innych tłuszczów. Jest także bezwonny, nie zmienia smaku żywności. Gładka powierzchnia ułatwia utrzymanie czystości. Powierzchnia robocza zapewnia wystarczająco dużo miejsca na różne produkty mięsne.

Cechy produktu:
  • - Solidność - blat o grubości 5 cm umożliwia energiczne siekanie,
  • - Higieniczność - stal nierdzewna i polietylen są bezwonne, nie wpływają na smak i zapach mięsa oraz wygodnie się je czyści,
  • - Ergonomia - wysokość robocza 80 cm umożliwia wygodną pracę,
  • - Oszczędność miejsca - kompaktowy kloc pasuje do każdej kuchni,
  • - Trwałość - odporny na działanie kwasów, zasad, tłuszczów.

Parametry techniczne:
  • - Model - RCBC-03
  • - Nr katalogowy - 10012328
  • - Stan artykułu -Nowy
  • - Grubość blatu [cm] - 5
  • - Materiał - Stal nierdzewna, tworzywo sztuczne (polietylen)
  • - Wymiary powierzchni roboczej [cm] - 40 x 50
  • - Wymiary (DxSxW) [cm] - 40 x 50 x 80
  • - Waga [kg] - 14,7
  • - Wymiary wysyłki (DxSxW) [cm] - 80 x 46 x 17
  • - Waga wysyłki [kg] - 16

W zestawie:
  • - Kloc masarski
Es gibt derzeit keine Kommentare oder Bewertungen für dieses Produkt.
  • Komplettpreise

Die Qualität der
Die Funktionalität der
Preis
Die Signatur der
Stellungnahme des die
Die Signatur der
E-Mail
Stellen Sie eine Frage