• Elektryczna profesjonalna piła do kości i mięsa Royal Catering

The Symbol : 1000075
4515.16
opak Add to wishlist
Order within
and we will send the package today
Shipping within 24 hours
Shipping price The Lack Of
The Availability Of 18 opak
The Weight Of The 52.5 kg
EAN 4260223027222

Zamówienie telefoniczne: +48 793 313 936

Leave your phone
Nazwa producenta: RCBS-1650
 
Profesjonalna piła do kości przeznaczona do masarni, rzeźni oraz do punktów handlowych. Bardzo dobra jakość wykonania oraz niezawodność sprawia że jest to urządzenie wybierane przez najbardziej wymagających użytkowników. Skuteczność działania zapewnia wytrzymała, hartowana taśma tnąca oraz regulowany ogranicznik pozwalający odcinać równe kawałki.
 
Cechy i funkcje:
  • - długa hartowana taśma tnąca 160 cm
  • - bardzo duża prędkość pracy taśmy 15 m / s
  • - dwie prowadnice taśmy tnącej
  • - bezstopniowa regulacja cięcia 3 - 180 mm
  • - duży praktyczny blat
  • - bardzo wytrzymała konstrukcja
  • - antypoślizgowe nóżki
  • - łatwość obsługi i czyszczenia

Parametry techniczne:
  • - Model - RCBS-1650
  • - Nr katalogowy - 1169
  • - Stan artykułu - Nowy
  • - Materiał obudowy - Stop aluminiowo-magnezowy
  • - Materiał ostrza i stołu - Stal nierdzewna
  • - Liczba ostrzy - 1
  • - Zakres grubości cięcia - 3-180 mm
  • - Maksymalna wysokość cięcia - 245 mm
  • - Długość ostrza - 1650 mm
  • - Prędkość ostrza - 15 m/s
  • - Prędkość cięcia - 15 m/min
  • - Moc - 750 W
  • - Zasilanie - 230 V
  • - Wymiary stołu - 440 x 465 mm
  • - Średnica rolek - 210 mm
  • - Przewód zasilający - 1,55 m
  • - Wymiary (DxSxW) - 46,5 x 46 x 87 cm
  • - Waga - 37 kg
  • - Wymiary wysyłki (DxSxW) - 57,5 x 56 x 103,5 cm
  • - Waga wysyłki - 52,5 kg

W zestawie:
  • - Piła do kości
  • - Taca na mączkę kostną
  • - Ostrze
  • - Instrukcja PL
 
Nasze urządzenia posiadają deklarację zgodności CE niezbędną dla Sanepidu.
 
There is currently no comments or ratings for this product.
  • Rate

The Whole Thing
The Functionality Of The
Price
The Signature Of The
Opinion Of The
The Signature Of The
Email
Ask a question